Predstavitev podjetja 

Podjetje se ponaša s stalnim razvojem, načrtovanjem in izdelovanjem novih inovativnih izdelkov za področje kletarstva in vinogradništva.

 

KVALITETA:

Na 42. svetovnem sejmu izumov in industrijskih inovacij " EUREKA"  v Bruslju leta 1993 je lastnik za nekatere svoje izdelke prejel SREBRNO MEDALJO. Enako priznanje je dobil za nekatere svoje izdelke tudi na sejmu inovacij v Nürenbergu in na Obrtnem sejmu v Celju. Najpomembnejše priznanje, pa mu je podelilo za njegove inovativne dosežke, prav domače in tuje tržišče z stalnim povečevanjem naročil.

 

Podjetje s svojimi proizvodi zalaga večje trgovske hiše, grosiste, manjše kmetijske trgovine in sedaj, s spletno trgovino tudi končne uporabnike.

 

Izdelki podjetja Biroplast, ustrezajo predpisom in standardom EU za plastične materiale in so zdravstveno ustrezni po 13. členu zakona o zdravstveni ustreznosti živil in izdelkov, ki prihajajo v stik z živili ( Ur. l. R.S. 52/00, 42/02 in ustrezajo tudi določilom pravilnika o izdelkih in snoveh, ki prihajajo v stik z živili ( Ur. l. R.S. 98/02, 75/03, 44/04) za stik z vinom.

Proizvodnja se nahaja na lokaciji I.C. STOL v Kamnik-Duplica.


lplast biroplast Podjetje

 

podjetje